Brunna IP 2
29 september 2018
16:00

Referat: Assyriska United IK - Västerhaninge IF

Serien är som alla vet klar för vår del man kan dock begära att vi skall göra en bättre prestation än den vi gjorde på Brunna under lördagkvällen. Inte för att förta något från Assyriska som vi vet är ett mycket bättre lag än vad tabellen visar men ändå 1-6.
En första halvlek med stor dominans från Assyriskas sida. Västerhaninge hade inte ett enda avslut mot mål ställningen var 0-3.
Andra halvlek var betydligt bättre från Västerhainges sida, vi bombade på framåt men det var så dags då. Reduceringen kom med tjugo kvar 1-3 genom Mohammed på pass av Max. Det kändes då som att Västerhaninge hade möjlöighet att komma ikapp. En hörna för Assyriska horribelt försvarsspel där en Assyriska spelare enkelt, helt omarkerad fick nicka in bollen från den bortre ytan. Ingen zonspelare där, ingen markering 1-4 och matchen var slut. Vi gratulerar Assyriska till vinsten och hoppas att vi kan avsluta lite snyggare i sista matchen mot Ingarö hemma.